Over ons

“Samen waarde aan waarde geven…

We hebben onze dromen en verlangens, onze wensen, kennis en doelen samen gelegd en tot het besluit gekomen dat het runnen van een B&B waar rust, integriteit, meditatie, zorg voor een ander en elkaar, yoga, spiritualiteit,…een plek kan worden waar velen zichzelf kunnen ontmoeten, een deugddoende vakantie kunnen genieten of gelijk stemmenden kunnen ontmoeten.


Wij zijn Chris en Sarah, beide afkomstig uit België, waar Chris werkte als havenarbeider in Zeebrugge en Sarah met het diploma zorgkundige.


Na lange avondjes praten en weten dat de drukte en de stress toenam, mensen steeds meer hunkeren naar rust en stilte. Eens bediend willen worden naar noden en wensen, hebben we besloten ons een reis te maken naar het zuiden van Frankrijk en kwamen we dit riante huis tegen in Bourgondië om onze B&B te starten met een spirituele inpoet.

Waar we iedereen de kans willen geven hun gaven vrij te gebruiken en we elk de kans geven om van een onvergetelijke vakantie te genieten. Deze met of zonder uw geliefde viervoeter.