Wielerclinic

Unieke wielerclinic in de Bourgogne onder leiding van ex prof. Bart Voskamp!

Samen met Chambres d’Hôtes le Bonnet de Nuit organiseert ex prof Bart Voskamp een 3-daagse wielerclinic voor zowel de gevorderde als de minder gevorderde fietser. De clinic is een sportieve uitdaging en na afloop is het gezellig met elkaar eten en drinken!

Bart Voskamp wint de achttiende etappe. foto Cor Vos©

Parcours

In het zuiden van de Bourgogne fiets je 3 dagen door een schitterend landschap. Het parcours is vergelijkbaar, qua hoogtemeters , met de Amstel Gold Race XL. Een unieke wielerbeleving onder begeleiding van Bart Voskamp, winnaar van o.a. etappes in de Tour de France en Vuelta. Bart geeft elke deelnemer tijdens de fietstochten praktische tips en deelt hij zijn ervaringen.

Informeel en gezellig

Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven tijdens het fietsen zal de groep bestaan uit maximaal 8 personen. De clinic zal dagelijks worden afgesloten met de nodige herstel biertjes of andere drankjes. ‘s Avonds kun je genieten van een 3 gangen menu bereidt met verse producten. Dit alles onder het genot van verhalen die Bart zal vertellen uit zijn wielercarrière. Terugkijkend op een gezellig lang weekend en met de nodige kilometers in de benen gaat iedereen zondag weer richting huis.

Programma

Donderdag aan het einde van de middag word je welkom geheten door de eigenaren Folkert & Lineke van le Bonnet de Nuit met een welkomsdrankje. Iedereen kan vervolgens zich installeren op de kamer. De fietsen worden onder dak gezet. Zo rond 19.30u gaan we aan tafel om te genieten van een 3 gangen menu en aansluitend een voorbespreking van de wielerclinic van de komende dagen.

Op vrijdag en zaterdag wordt het ontbijt om 9.00u geserveerd, rond 10.00u op de fiets en in overleg wordt er een lunch geserveerd bij le Bonnet de Nuit of ergens onderweg. Aan het einde van de middag komt iedereen weer terug, kan er iets gedronken worden op het terras of in de tuin. Daarna kan iedereen zich opfrissen om vervolgens weer te genieten van het 3 gangen diner. Op zondag is er om 8.00u ontbijt en aansluitend een ochtend rit die wordt afgesloten door een heerlijke maaltijd, zodat iedereen met een voldaan gevoel de terugtocht kan aangaan.

Prijs van de 3 daagse wielerclinic

De totaal prijs van de 3 daagse wielerclinic onder leiding van Bart Voskamp bedraagt € 349,-.   (overnachting*, ontbijt, lunch en diner**, wassen van de wielerkleding).

Informeer naar de nog te plannen weekenden in september en oktober!

*op basis van 2 personen op een kamer

**drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen

Aanmelden kan via ons reserveringsformulier

Wil je meer informatie of zijn er onduidelijkheden, laat het ons weten.