onze keuken

De Bourgogne staat bekend als dé gastronomische streek van Frankrijk. Niet alleen op het gebied van de wereldberoemde wijnen maar ook vele culinaire hoogstandjes vinden hier hun oorsprong. Bij Le Bonnet de Nuit kunt u genieten van deze Bourgondische keuken. Wij koken bijna dagelijks een 3 gangen menu. Informeer naar de mogelijkheden. De gerechten worden bereid met verse producten uit eigen tuin, van de plaatselijke weekmarkt of van de omliggende boerenbedrijven.

foto keuken websiteTevens hebben wij een met zorg samengestelde en uitgebreide wijnkaart. Wij gaan zelf regelmatig naar wijn proeverijen en kunnen zo ons assortiment aanpassen en uitbreiden. Wij vinden het belangrijk dat u naast onze gerechten ook een bijpassende wijn kunt drinken. Om u hiervan te laten genieten is het mogelijk om een wijnarrangement te nemen bij het diner.

Heerlijk zorgeloos op de dag van aankomst aanschuiven aan onze Table d’Hôtes? Dat kan! U hoeft het alleen maar aan te geven bij de reservering.

Ons 3 gangen menu bedraagt € 22,50 excl. drankjes.

Voor kinderen t/m 15 jaar betaalt u slechts € 15,00 excl. drankjes.

In overleg serveren  wij voor de allerkleinsten (tot 12 jaar) een aparte kindermaaltijd à € 10,- incl. limonade en natuurlijk een ijsje toe.