de kamers

Le Bonnet de Nuit heeft  4 kamers die allen voorzien zijn van een eigen badkamer (wastafel,douche en toilet). Twee van deze kamers zijn familiekamers die ruimte bieden aan een gezin met 1,2 of 3 kinderen. Alle kamers zijn uitgerust met kwalitatief goede boxsprings. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gezamenlijke zitkamer en serre waar een koelkast staat met verfrissende drankjes en waar u koffie of thee kunt maken.

Chambre  Romance

Knusse één of twee persoonskamer met badkamer. Ligging op de begane grond.

badkamer romance

romance

Chambre Chocolat

Ruime tweepersoonskamer met eigen badkamer. Ligging  op de begane grond met uitzicht op de tuin. Deze kamer is uit te breiden met de kinderkamer la Grenouille. Deze kinderkamer bevindt zich naast de chambre Chocolat en is geschikt voor 2 kinderen t/m 14 jaar. Tevens kan er een kinderledikantje bijgeplaatst worden.

choco1   choco2

les grenouilles

Chambre Les Platanes

Ruime sfeervolle tweepersoonskamer op de eerste etage met eigen badkamer. Deze kamer heeft een prachtig uitzicht op de tuin.

kamer platanes     zitje platanes

badkamer platanes

 

Chambre Les Mineurs

Ruime familiekamer op de eerste etage. Geschikt voor een gezin met 2 kinderen t/m 18 jaar. Deze kamer is opgedeeld in 2 aparte kamers met aansluitend een badkamer.

kamer mineurs bed     zitje mineurs

kind kamer les mineurs